Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Iso tyttö

Jey, flunssa on sen verran höllännyt otettaan, että pääsin äipän kanssa Zeppeliinin Metsolan avajaisiin. Jokuhan ehkä voisi kysyä, mitä parikymppinen nainen siellä lastenvaatteiden ja -kankaiden keskellä tekee. Olen vakaasti sitä mieltä, että lapsille tehdään ihanimmat printit ikinä, joten olin etsimässä itselleni kesävaatekangasta ^_^ Ja löysinkin. Avajaisalessa oli Kameleont designing herkullisen vihreä kirahvikangas, josta äippä lupasi ommella tunikatopin (kuva kankaasta löytyy mm. täältä).

Lisäpiristyksenä sain tänään Cdonin pakettini, joka sisälsi Nälkäpeli-trilogian englanniksi. Onneksi kaveri painosti minut raahautumaan huomenaamulla yliopistolle, ei tulisi koulukirjojen lukemisesta muuten mitään...


4 kommenttia:

B. H. kirjoitti...

Hunger Games! Hyvähyvä! Voi tosin haitata koulujuttujen lukemista...

Kristiina kirjoitti...

Joo, vähä voi toimia häiriötekijänä :D

Kirpparikeiju kirjoitti...

Ole hyvä :))

Miekin kävin tänään kirjastolla. Mulla oli lappu mukana. Siinä luki Kasvatus ja filosofia, Kasvatussosiologia ja Kasvatussosiologian teoreetikoita. Lainasin viis koirakirjaa.

Kristiina kirjoitti...

Hmm... vaikuttaisi siltä, että siinä lappujen ja toteutuksen välillä on tapahtunu perustavanlaatunen häriö :D Niin ja kiitos vaan, ehkä minusta tulee vielä kunnon opiskelija :P